+47 69 28 60 00 og +47 993 53 069 opaulshu@online.no

   I wil be back..Jesus

   Det skjedde i de dager at det gikk ut befaling fra keiser Erna Solberg, at alle Norges kommuner skulle slås sammen . Valget ble  holdt 11 sept  2017, det var rett etter at Fabian Stang var landshøvding i Oslo. Og alle drog av sted for å stemme, hver til sin by. Josef Kristiansen drog da fra stedet Notodden i Telemark opp til Jessheim i Akershus, til Olav den helliges by . Siden han var av Olavs hus og ætt, for å stemme sammen med Marit , sin trolovede, som hadde “boller i ovnen”.  

   Og mens de var der, kom tiden da hun skulle føde, og hun fødte sin sønn, Jesus Kristiansen, den førstefødte, svøpte ham og la ham ved en conteiner i et parkeringshus. For det var ikke plass til dem på hotellet. Det var noen vaskehjelper der i nærheten som var ute og skrubba toalettene , da det hadde vært en skikkelig fyllekule der, dagen før. Med ett stod en Herrens engel foran dem, og Herrens herlighet lyste om dem. Og de ble drit-redde. 

    Men engelen sa til dem: « Slapp av Nuubs ! Nå er det noe skikkelig “fett” på gang her,  det blir en heidundranes fest for hele folket. I dag er det født dere en frelser i Olav den helliges by, han er Jesus  hele verdens frelser.  Og dette skal dere ha til tegn: Dere skal finne et barn som er svøpt og ligger ved en container i et parkeringshus.»

   Men det var også noen terrorister der i nærheten som var ute og holdt vakt over et hemmelig  våpenlager. Når de så engelen , skavtt de til  og skøyt vilt rundt seg. Men engelen sa til dem: «Har dere røyka eller » ? Legg ned våpna, nå blir det fredspipe til alle mann.  I dag er det født dere en stor fredsfyrste.

    Med ett var engelen omgitt av en himmelsk hærskare, som lovpriste Gud og sang:  «Gud er “cool”, som gir fred i hjerte gratis til alle som “joiner” Jesus.     

   Vil du høre fortsettelsen om Jesus liv ??

   Så vokste Jesus Kristiansen opp og utdannet  seg  som tømmrer. Etter  å ha bygd mange hus, begynte han som forkynner ved 30 års alderen. Han gikk ikke bare sammen med de vellykkede, men var godt kjent i de  kriminelle miljøene, blant kjeltringer  og horer. Alle  elsket Jesus, for  han strålte ut en varme og godhet som var ubeskrivelig. Han hadde en kraft med seg til å helbrede og sette mennsker fri fra tunge byrder som plaget dem. Folk var lei tradisjon og dø formalisme, de ville ha det livet  som kom fra Kristiansen. Men  eliten blant de reliøse og skriftlærde ble missunnelige, for  alle  løp etter Jesus og “bissnisen “ til de religiøse gikk dårligere. Da bestemte de seg  for å ta livet  av Jesus og leide inn en torpedo. Han skulle skytes under et friluftsmøte. Mange tusen var samlet mens Jesus og en tolk la ut for dem om Guds rike. For var mange asylanter der.

   Torpedoen la an rifla, siktet og skøyt. Jesus ble gravlagt på kirkegården og mange sørget. Men etter 3 dager ristet jorden og Jesus stod opp igjen. Hans “follwoers” danset av glede. Det siste han sier på vei opp til himmelen er de kjente ord “ li’ll be back”.     

   (Bilde: Jesus kom til jorden for å redde den for ca 2018 år siden. Hans budskap frelser mennesker og han lovet å komme tilbake. Mange filmer har samme ide, som f.eks The Terminator med Arold S.) .

   Pin It on Pinterest

   Dele denne

   Del dette innlegget med dine venner!

   Shares