+47 69 28 60 00 og +47 993 53 069 opaulshu@online.no

Married couple problems, wife choking her husband, furious with him

En del menn og kvinner har ikke tilegnet seg kompetansen som trengs for å lykkes i samlivet. Vi ringer en fagmann (rørlegger) om det er vannlekkasje på badet. Men få tenker på at man bør være «fagmann» for å lykkes bedre i samlivet. Vi tar utdannelse i 13-20 år for å gjøre en jobb i arbeidslivet. For å kjøre bil er det 6 – 12 måneders opplæring. Å leve sammen i et samliv …… det tar vi på «hælen». Men det funker dårlig for mange. Din samboer/ektefelle er vel verd at du setter av tid, en lørdag i 2018.  Bli mer «faglig kompetent» til å forstå og møte din partners behov.

Her kan du kontakte meg


[recaptcha][recaptcha]

MAILADRESSE

opaulshu@online.no

ADRESSE

Vålerveien 1148, 1591 Sperrebotn (i Våler)

Våler

Pin It on Pinterest

Dele denne

Del dette innlegget med dine venner!

Shares