+47 69 28 60 00 og +47 993 53 069 opaulshu@online.no

   Woman businesswoman with giant clock

   Husk å stille klokka i natt! Den bør stilles1 time frem og tilbake, om du er usikker hvilken vei den skal. Om du ikke rekker å stille den ved midnatt kl 24, bør du kalkulere inn noen ekstra minutter, etter hvor langt unna du synkroniserer uret før eller etter kl 24.

   Man sier at tiden bare går, men det er feil. Tiden den hopper og er bare plutselig borte. «Neiiii …». sier du. Joy … det gjør den.  Søndag 25 mars kl 24 så hopper tiden 1 time, og den timen blir bare borte. Og jeg bare spør, hvorfor skjer dette??  Nok en EU-tilpassing ja …!!!!  Når skal dette ta slutt?  Selv om EU har litt dårlig økonomi nå, skal ikke dette gå utover min nattesøvn. Verre er det at, før skjedde dette 1 gang i året (vår og høst), men nå skjer det hvert år! Folk sier jo at tiden går fortere og fortere. Men Sannheten er at tiden blir borte, time for time. Om noen år så sover du bare 2-3 timer og jobber hele dagen!! Hurra for EU!

   Men du må huske å stille klokka i bilen din også. Om du har en El-bil alla Tesla kan det være lurt å ta av batterikabler før du «fikler» for mye på bilen. Når du montere kabler på batteri igjen, er det viktig å sette de på rett pol. Ellers kan det fort bli litt «hett rundt øra», eller at du må rygge bilen 6 mil til jobben. Det ikke «bare bare» å justere klokka.

    

    

   Pin It on Pinterest

   Dele denne

   Del dette innlegget med dine venner!

   Shares