+47 69 28 60 00 og +47 993 53 069 opaulshu@online.no

   rally

   En kompis kjører rally og lurte på å øve litt på veien min. Har jo 1,3 km privat vei som er ypperlig for all ulovlig kjøring med og uten lappen. Har flittig brukt veien sjøl, med diverse tvilsomme kjøretøy. Fartsrekorder er satt, både med og uten skilter, på veien og utenfor veien, helt siden jeg var 14 år. Men endelig skulle det komme en ordentlig doning med seriøse muligheter for enestående nye rekorder. Han kjører og vi skulle få den tvilsomme ære sitte på.

   Et blått fartsfantom trilles ned fra hengeren. Blåmann fyrer opp og bilen hoster og harker uregelmessig, slik vi husker de gamle blodtrimma motorene uten noe elektronisk mikmakeri. Dattera mi skal sitte på først. Blåmann fiser av gårde med min 15 årige datter, som før bare har erfaring i baksete til pappas 90 hk diselbil. Hun var skikkelig ivrig og fikk hele 2 runder før det ble min tur.

   Så var det på med hjelmen og spenne seg fast i bøtteseter du knapt kan bevege deg i. Opp med mobilen for å forevige begivenheten på film. Dette blir gøy. Så kjennes et spark bak og vi flyr av gårde så tenna skrangler. Vi var enige om at han skulle begynne pent …. Det går fort … det går veldig fort … hva i heiteste … det kommer en sving!!! Fins det ikke bremser på denne doningen?? Det kommer en sving til … Hvor er nødbremsen? Vi skrenser gjennom alle svinger med et hjul i hver sin grøft.

   Doningen har ikke vinger, allikevel er den store deler i lufta under hele kjøreturen. Hva er dette for noe galskap? Jeg mener seriøst at man skulle vært diska om man ikke greide å holde bakkekontakt. Kjøp deg et fly isteden!! Det ble kun 1 tur på meg og det var mer en nok. Her skal det ikke settes noen flere rekorder, den tid er forbi.

   Pin It on Pinterest

   Dele denne

   Del dette innlegget med dine venner!

   Shares