+47 69 28 60 00 og +47 993 53 069 opaulshu@online.no

   riksvei 115 svinndal 2

   Hver søndag kl 12 er det «Gudstjeneste» i menigheten. Pastoren er som alltid, på vei til møte i strålende humør. Kjører en rød Audi med sportssenter, basskasse, 6 gir og cruisekontroll. Bilen fylles opp med folk, 2 foran og 3 voksne «bodybuildere» i bakset. Noen nyfrelste «kjeltringer» er med, som ennå ikke er helt «tamme».

   En overbelastet A4 er på vei til Filadelfia Skiptvet en søndags formiddag. (Mens du ligger hjemme og sover ut rusen). Pastoren girer på og vi ligger i 80 på fylkesvei 115 mot Svinndal. Opp bakken ved gokartbanen og ned på andre sia. På med cruisekontrollen og vi nyter turen med lovsang på stereoen og en munter tone i cupen.

   Søndagsidyllen får en brå slutt da 3 bodybuildere bak mister kontakt med underlaget og lager 3 bukler i taket. Det kommer en del ukvemsord, men når bilen lander er det regelrett høylytt banning. Før jeg rekker å tråkke på bremsen treffer jeg en ny «fartsdumper» og bil og «rumpeballer» letter for andre gang. Jeg holdt fartsgrensen (80km) og det var ingen skilting ang fartsdumper eller redusert hastighet. Hadde det ikke vært for at bodybuilderne bak ble såpass redusert etter «flyturen», så hadde jeg blitt «rundjula» før kollekten.

   På tro og ære lovet jeg en saftig nattverd og jeg slapp dermed unna med skrekken. Pastoren lurer litt på hvem det er som er HMS ansvarlig for fylkesvei 115? Foreslår at det deles ut hjelmer og nyrebelte ved Paulshus-svingen. Det er rett og slett helsefarlig å kjøre over 40km på visse strekker der. Men søndag er møtedag, noen hindringer langs veien, stopper ikke oss. Velkommen til menigheten.

   Passe pastorisert   Ole Paulshus

    

   Pin It on Pinterest

   Dele denne

   Del dette innlegget med dine venner!

   Shares