+47 69 28 60 00 og +47 993 53 069 opaulshu@online.no

   Du har det bra!   

   Bare sånn tilfelle du lurte på åssen du hadde det. Du stod kanskje opp med feil bein, slo hue i baderoms-skapet ved tannpussen eller hadde en dårlig dag på jobben. Ingen dekning på korte i kassa på Rema med full handlevogn, eller en saftig bot på vei hjem. Du har det bare sååå bra!

   Traff en fyr her om dagen “Per”. Han slet litt. Gikk ofte ute hele natta for å holde litt varme, da han ikke hadde noe bosted. Det er kaldt om natta nå. “Per” ble kasta ut hjemmefra ved 10 års alder. Han har aldri hatt noe hjem å komme hjem til. Ingen pappa eller mamma som trøster. Han vet ikke hvordan søskena ser ut. I en alder av 50 år, har han sittet 25 år i fengsel. Jeg undres om han vet noe om hva ordet kjærlighet er ?

   Han våknet opp på sykehuset , etter et nytt selvmordsforsøk forrige uke. Jeg spanderer en pizza. Etter en lang prat, holder jeg hånda hans og ber en bønn. Han skjelver. Her trengs mer enn bønn. Hjelper han å tømme en bod, bare timer før namsmannen kaster det ut. Jeg er glad jeg kunne hjelpe litt.

   “Per” og jeg er liveverdige. Pers liv har akkurat samme verdi som mitt liv. At en sliten kriminell narkoman dør på gata, er like ille som om jeg dør i et middagsselskap. “En sjel er mer verdt en hele verden”.
   Lykke oppnås ikke av å få og ha, men å gi. Vis din takknemlighet for alt det gode du tross alt har, ved å gi en håndsrekning til noen.

   Ole Paulshus

   Pin It on Pinterest

   Dele denne

   Del dette innlegget med dine venner!

   Shares