+47 69 28 60 00 og +47 993 53 069 opaulshu@online.no

   Portrait of young couple looking at each other outdoors

   Kjærlighet er ikke at du elsker en person av hele ditt hjerte. Men kjærlighet er når den personen opplever seg elsket.

   Hva er kjærlighet ?

   Jeg tror ikke forelskelse er kjærlighet, ei heller sex. Jeg tror heller ikke det å være snill, høflig og gjøre gode ting er kjærlighet. Men det er slik kjærligheten kan se ut , når den får bein å gå på. Jeg tror ikke på en kjærlighet som bare virker når følelsene er der. Kjærlighet er noe langt mer en gode følelser.

   Kjærlighet er ikke at du elsker en person av hele ditt hjerte. Men kjærlighet er når den personen opplever seg elsket .Det hjelper ikke hvor høyt du elsker henne, om hun ikke opplever det slik.

   Uten gjensidig respekt finnes det ikke kjærlighet. Enveisdominans plukker kjærlighet fra hverandre. Er en ting viktig for henne, så er det viktig for deg. Kjærlighet kan være å lytte mer en du taler.

   Kjærligheten behøver ikke å forstå, men den viser forståelse. Menn er totalt uforstående til kvinnens tanker og følelser, men du kommer allikevel langt med å vise forståelse i ord og handling.

   Kjærligheten er 100% frivillig, ellers så er det ikke kjærlighet. Kjærligheten innebærer en risiko, man kan velge å si nei. Det er derfor kjærligheten er så verdifull. Den er ingen selvfølge og må høyt verdsettes.

   Kjærligheten er et valg som langt overgår følelser og motgang. Kjærligheten gir ikke opp i første motbakke, men den søker hjelp og ny kunnskap, helst før ting har gått i stå. Kjærlighet er å være ydmyk nok til å innrømme at man kanskje ikke vet best alltid. Kjærlighet er å investere tid til hverandre og forstå at det er mye man ennå trenger å lære.

   Ole Paulshus

   Pin It on Pinterest

   Dele denne

   Del dette innlegget med dine venner!

   Shares