+47 69 28 60 00 og +47 993 53 069 opaulshu@online.no

   Hand writing 2018 Goals with red marker, business concept

   Bevisst eller ubevisst inn i 2018 ?

   Åra bare går og det føles  som tiden eskalerer. Plutselig  har mann passert  30 år ,40, 50 eller 60 år. Hvor ble tiden av  ?  Noen ganger  har en 10 års epoke gått og man husker ingen “highlights” . Det gikk på det gjevne og det var kansje helt ok. Det behøver ikke være slik. Det handler  om å finne noe av livets mening.

   Noe av livets mening ligger  i de små detaljer. Det er så mye som skal gjøres, jobb, familie, vedlikehold osv. Noen ganger strekker  tiden nesten ikke til, og  slik er det for mange av  oss. Men hemmeligheten ligger i noen små detaljer. Nemlig ord som tilstedeværelse og  bevissthet.

   Livets “highlights” kommer uventet i hverdagen for den som  er bevisst andre rundt seg. Livets “highlights” kommer til den som er “tilstede” i dagliglivets gjøremål. Setter  du av 2 minutter i en uventa oppstått situasjon, kan det være av stor betydning for noen.

   Livet handler egentlig  ikke om jobb, penger,  hus , bil og materielle ting. Livet handler om relasjoner og hvordan vi håndterer dette. Min relasjon til mor og far, til kona, til barna , til kollegene, til naboen osv.

   Det kan være små bagateller som skiller en selvsentret egoist fra en “varm person”. Det handler om å være litt  bevisst, “jeg skal være der for noen” .

   Livets store “highlights” handler ikke om  å få. Det handler om å gi.  Å gi noe av deg selv til andre, gjør deg mer tilfreds og lykkelig.

   Er du bevisst i 2018 ?  Unn deg  gleden  av  å glede noen .

    

   Ole Paulshus

   Pin It on Pinterest

   Dele denne

   Del dette innlegget med dine venner!

   Shares