+47 69 28 60 00 og +47 993 53 069 opaulshu@online.no

   frisor

   Advarsel til pappaer !

   Skriver  her et rundskriv til alle pappaer som har en  søt 15 årig  datter!  For å ikke tenke  på om du har 2 eller  fler. Til info  ønsker jeg bare å nevne til alle godtroende pappaer,  det er stor forskjell på vedlikeholdsutgiftene på sønn eller datter.

   Min søte 15 årige datter spurte om jeg kunne bli med til frisøren i dag . Det kan jo ikke et pappahjerte si nei til, blir jo hyggelig  med litt kvalitetstid  med min datter  hos frisøren. Har vært hos frisøren mange ganger jeg , 10-15 min og så en bolle  og kaffe etterpå, bare koselig det.

   Har lært noe nytt i dag. Hos frisøren begynte  de med litt stussing  av håret. Så var  det fram med vernehansker, sølvpapir og malingsfjerner. Etsende kjemikalier ble påført hårlokker som krølla seg  inn i sølvpapir. Det stinka dop lang vei og jeg så opp i taket    etter friskluftsmasker slik  de har på fly, enda jeg satt i sofakroken 10 m unna. Dette er et galehus.  Jeg er glad jeg bare er bilmekaniker, disse folka  har i håret det vi sprøyter på biler !!

   De 10-15 min jeg er vant med tok denne gang 3 timer . Sakte gikk det opp for meg  at dette  skal jo betales. Alle timene frisøren har holdt på , alt dopet som er brukt, såpe, vask, farge, malingsfjerner osv. Her holder  det ikke med den vanlige brukskontoen, her må sparekontoen til pers.

   I år ble det ikke noe av de 4 nye vinterdekka jeg skulle kjøpe til bilen, men vi fikk litt kvalitetstid hos frisøren. Alle klager på de høye vedlikeholdsutgiftene på bil, men det er oppskrytt spør du meg. Bilen har jo service bare 1 gang i  året, slike er det ikke med våre søte tennårige døttre.

   Pin It on Pinterest

   Dele denne

   Del dette innlegget med dine venner!

   Shares